Boren en zagen met diamant

Diamantgereedschap is tientallen jaren geleden speciaal ontwikkeld voor het boren en zagen in gewapend beton, steen, asfalt en tal van andere harde materialen. Het grote voordeel van diamantgereedschap is dat er zeer nauwkeurig en trillingsvrij gewerkt kan worden. Het boren van gaten ten behoeve van een doorvoer, het inzagen en uitbreken van wand- en vloersparingen en het aanbrengen van sleuven ten behoeve van elektra- en waterleidingen zijn de meest voorkomende voorbeelden van het boren en zagen met behulp van diamantgereedschap. Uiteraard kunt u ook voor alle andere voorkomende betonboor- en zaagopdrachten bij ons terecht.

Wij zijn in staat om gaten met een diameter van 8 mm tot 1500 mm tot op de millimeter nauwkeurig te boren. Dit kan onder elke gewenste hoek en bijna elke diepte. Zaagwerkzaamheden kunnen wij uitvoeren met behulp van een handzaag, een zaagkar, een wandzaag op een rails of een kabelzaag. Door de vele mogelijkheden die wij bieden is de dikte van het materiaal waarin wij zagen ook hier geen enkel probleem.

Moderne gereedschappen

Doordat wij continu op de hoogte zijn van de ontwikkelingen binnen onze branche en in het bezit zijn van materieel wat ontwikkeld is volgens de laatste stand der techniek, kunnen wij garanderen dat wij veilig, efficiënt en conform de huidige wet- en regelgeving opereren. Zo zijn al onze gereedschappen voorzien van een watervernevelings- en/of stofafzuigsysteem.

Droog boren

Voor het boren van gaten in beton is koelwater een noodzakelijk kwaad. Ondanks dat wij het vrijkomende boorwater opvangen of opzuigen, kan een druppel water in sommige gevallen al te veel zijn. Denk hierbij aan serverruimtes, operatiekamers, traforuimtes e.d. Toch zijn wij in staat om u ook hier te kunnen voorzien van een passende oplossing. Met behulp van een speciaal ontwikkelde boormachine, de juiste stofafzuiging en speciale droogboren zijn wij in staat om gaten tot Ø 200 mm in (licht) gewapend beton te boren, zonder dat wij één druppel water gebruiken en het vrijkomende stof bij de bron afzuigen.

Interesse in deze dienst?

Heeft u interesse in deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Werkzaamheden
  • Diamantboor- en zaagwerk
  • Wandzaagwerk
  • Kabelzaagwerk
  • Het aanbrengen van sleuven en dozen t.b.v. E & W installaties
  • Droog boren in beton