Over PK Betonbewerkingstechnieken

Wij zijn een jong en veelzijdig bedrijf, gevestigd te Roelofarendsveen en actief in de bouw- en sloopbranche. Onze activiteiten bestaan voornamelijk uit het boren en zagen met diamant, sloopwerk, verankeringen en alle voorkomende hakwerkzaamheden.

Wij voeren opdrachten uit voor particulieren, bedrijven, en (semi)overheidsinstanties in heel Nederland en kunnen voor elk project, van klein tot groot, een offerte op maat aanbieden. Dit kan middels een persoonlijke afspraak met een van onze adviseurs of door aanlevering van de juiste documenten. Over het algemeen heeft u bij ons, vanaf de opname tot aan de oplevering van het project, te maken met één vast aanspreekpunt. Hierdoor komt u achteraf niet voor verassingen te staan en kan er, indien nodig, direct geschakeld worden.

Wij verlonen ons personeel conform de CAO Bouwnijverheid en zowel ons bedrijf als al onze medewerkers zijn in het bezit van het VCA certificaat. Tevens beschikken al onze medewerkers over een schat aan ervaring binnen de branche. Hierdoor kunt u te allen tijde rekenen op betrouwbaar advies, een heldere aanbieding en een correcte uitvoering.